VERZENDKOSTEN

Voor alle bestellingen in Nederland zijn de standaard verzendingen gratis.

Voor bestelling waarbij het totaalbedrag onder de € 1,95 zijn berekenen wij verzendkosten.
De verzendkosten worden automatisch verwerkt in het totaalbedrag tijdens het afrekenoverzicht.
Uw horloge en of sieraad wordt in een enveloppe of brievenbus doosje verstuurd. Horloges24zeven kan niet aansprakelijk gesteld worden voor vermissing en of beschadiging van het pakketje en de inhoud.

Wij kunnen uw bestelling ook via de zogenaamde brievenbus pakketpost versturen de kosten zijn dan € 4,25 euro. U krijg dan een Track & Trace nummer via mail toegezonden en kunt u het pakketje volgen tot aan de deur en kunt u zien wanneer het pakketje afgeleverd wordt. Het pakje zal gewoon via de brievenbus bezorgd worden, u hoeft hier niet voor thuis te blijven. Indien het niet door de brievenbus past zal de bezorger aanbellen.

Let op: bij betaling onder rembours zijn wij genoodzaakt € 18,95 euro “rembourskosten” in rekening te brengen. Bij remboursverzendingen betaald u achteraf aan de deur als de postbode het pakketje komt bezorgen.

Alle verzendkosten zijn inclusief BTW.

VERZENDKOSTEN BUITENLAND
Verzendkosten buiten Nederland via briefpost zijn € 3,75 euro. Indien iemand uit het buitenland het horloge als pakketpost wil ontvangen zijn de kosten €16,95 euro

De verzendkosten zijn inclusief BTW

LEVERTIJDEN

Horloges24zeven probeert uw bestelling indien op voorraad en voor 17 uur besteld de volgende werkdag bij u te bezorgen. Let op: dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest, beschikbaarheid en soort horloge. (tijdens de decembermaand kan het zijn dat PostNL de levertijd niet kan waarmaken waardoor het pakketje 1 a 2 dagen later zal worden bezorgd)

(merkhorloges worden verstuurd via het centraal magazijn dus duurt het enkele dagen voordat het bezorgd wordt).

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 7 werkdagen geleverd mits beschikbaar.